Marrakesh
 
Κάνναβη, Αργκάν και 100% vegan φυτικά συστατικά
 
ΕΛΙΞΗΡΙΟ ΜΑΛΛΙΩΝ Marrakesh Oil
ΙΣΙΩΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ Marrakesh kaHm
Σαμπουάν με Κάνναβη & Argan
Μαλακτικά και Μάσκες Μαλλιών
100% Vegan Styling
ΝΕΑ Marrakesh για 'Ανδρες
Κρέμες Προσώπου & Σώματος!
Φυτικά Λάδια Massage
Hemp Lip Balm για τα χείλη
Miracle Oil & Tattoo Tonic για τατουάζ!
Αφρόλουτρα με Κάνναβη & Argan
100% Vegan Συστατικά
Οδηγίες Χρήσης & Εφαρμογές
Γνώμες, Σχόλια, Media & Blogs
ΔΩΡΕΑΝ Δοκιμές  & Διαγωνισμοί
Για Επαγγελματίες & Κομμωτήρια
Προσφορές & Εκπτώσεις


100% Vegan & Cruelty Free περιποίηση


  • Χωρίς φυτικά ή συνθετικά χρώματα
  • Χωρίς παραβένια, χωρίς προπυλενογλυκόλες
  • Χωρίς θειϊκά άλατα SLS, χωρίς παράγωγα πετρελαίου
  • Χωρίς χημικά, αλκοόλες ή άλλα πρόσθετα
  • Χωρίς δοκιμές σε ζώα

Natural & Cruelty Free!
Τα Marrakesh παράγονται από βιολογικά φυτικά συστατικά και δεν δοκιμάζονται σε ζώα. Σε όλες τις διαδικασίες παραγωγής δεν γίνονται ποτέ πειράματα σε ζώα και γι αυτό η παραγωγός των Marrakesh Earthly Body εμπεριέχεται στην λίστα εταιρειών "No Test" της οργάνωσης PETA ('Ανθρωποι για την Ηθική Μεταχείριση των Ζώων) και χαρακτηρίζονται "vegan".
Τα Marrakesh είναι υψηλής ποιότητας αποτελεσματικά καλλυντικά προϊόντα που παρασκευάζονται με τις υψηλότερες προδιαγραφές όσο αφορά στην ασφάλεια του δέρματος και παράλληλα υποστηρίζουν την φυτική, βιολογική περιποίηση και την προστασία του περιβάλλοντος!


Παρακάτω μερικά από τα φυτικά συστατικά των προϊόντων Marrakesh και οι ιδιότητές τους.



Η Κάνναβις Σατίβα


  • Ισχυρές θρεπτικές και ενυδατικές ιδιότητες
  • Ισχυρές μαλακτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες
  • Καλλιέργεια φιλική στο περιβάλλον

Διαμέσου της Ιστορίας, οι αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του σπορέλαιου Κάνναβης αξιοποιούντο καταπραΰνοντας και αναπληρώνοντας ξηρά, καταπονημένα δέρματα και μαλλιά. Τα αναζωογονητικά θρεπτικά συστατικά του Κανναβέλαιου μπορούν να εισχωρούν βαθιά στα δερματικά κύτταρα, έχοντας φυσική μαλακτική δράση και δημιουργώντας ένα δυνατό φράγμα στην απώλεια υγρασίας. Αυξάνουν έτσι την φυσική ικανότητα του δέρματος να συγκρατεί την υγρασία.

Το Κανναβέλαιο είναι πανσίγνωστο για τις ενυδατικές και αναζωογονητικές του ιδιότητες και έχει την υψηλότερη συγκέντρωση βασικών λιπαρών οξέων από κάθε άλλο φυτικό έλαιο, καθώς και μία άριστα ισορροπημένη περιεκτικότητα σε Ωμέγα 3 και Ωμέγα 6 βασικά λιπαρά οξέα.
Τα βασικά λιπαρά οξέα έχουν την δυνατότητα να εισχωρούν ακριβώς στις λιπιδιακές στοιβάδες των δερματικών κυττάρων, συμπληρώνοντας τα έλαια που εκλοίπουν λόγω της έκθεσης στον ήλιο ή λόγω μη πλήρους διατροφής. Επίσης, κλινικές έρευνες έδειξαν ότι μπορούν να καθυστερήσουν την γήρανση του δέρματος.

Η Κάνναβη που χρησιμοποιείται στην σημερινή βιομηχανία καλλυντικών δεν είναι η "μαριχουάνα", παρά το ότι και τα δύο ανήκουν στο ίδιο είδος (Κάνναβις Σατίβα). Οι σπόροι του φυτού αποστειρώνονται και έτσι αφαιρούνται κάθε υπολλείμματα Τετραυδροκανναβινόλης (THC, παρεσθησιογόνο συστατικό). Αυτή η Κάνναβη καλλιεργείται με αρκετά λιγότερο λίπασμα και χωρίς φυτοφάρμακα τα οποία είναι γνωστό ότι μολύνουν τον υδροφόρο ορίζοντα και τα οικοσυστήματα των ποταμών.
Το λάδι Κάνναβης στα προϊόντα Marrakesh έχει ελεγχθεί σύμφωνα με τις οδηγίες του Οργανισμού Υγείας του Καναδά και του Υπουργείου Γεωργίας των Ηνωμένων Πολιτειών και δεν περιέχει Τετραϋδροκανναβινόλη (0,00%). Φυσικά τα προϊόντα Marrakesh έχουν εγκριθεί και από τον Ελληνικό Οργανισμό Φαρμάκων.
Η Επιστήμη έχει αποδείξει ότι το σπορέλαιο Κάνναβης κάνει καλό στα μαλλιά αλλά και στο σώμα και στο δέρμα. Είμαστε σίγουροι ότι μόλις διαπιστώσετε τα πλεονεκτήματα των Marrakesh θα συμφωνήσετε!


Έλαιο Αργκάν: ο Υγρός Χρυσός


  • Έντονη λάμψη και προστασία
  • Ισχυρές ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες
  • Ισχυρές αντιοξειδωτικές και αναδομητικές ιδιότητες
  • Αντίσταση στην γήρανση

Προέλευση
Εδώ και χιλιάδες χρόνια, πολλοί ταξιδιώτες ακολουθούν τον δρόμο προς το Μαρακές αναζητώντας πνευματική και πολιτιστική πλήρωση. Κατά μήκος του εξωτικού αυτού ταξιδιού εμφανίζεται το αρχαίο και σπάνιο δέντρο Αργκάν (Argan), το οποίο φυτρώνει μόνο στην περιοχή Βερβέρων του Μαρόκο.
Aπό τον καρπό του δέντρου αυτού παράγεται το λάδι Αργκάν που οι ντόπιοι αποκαλούν "υγρό χρυσό" και είναι γνωστό εδώ και χιλιάδες χρόνια για τις απίστευτες ευεργετικές του ιδιότητες στο δέρμα και στα μαλλιά.

Το νοτιοδυτικό τμήμα του Μαρόκο είναι μία περιοχή με ιδιαίτερα ζεστό κλίμα, άγονη γη και ξηρασία. Το ότι αυτό το δέντρο φυτρώνει σε αυτήν την περιοχή είναι μάλλον ο λόγος που ο καρπός του έχει τόσο ισχυρές προστατευτικές ιδιότητες.
Το δέντρο Argan παράγει έναν στρογγυλό καρπό με υφή σαν της ελιάς και πυρήνα-σπόρο. Από τον πυρήνα του καρπού αυτού του "μαγικού" δέντρου λαμβάνεται μετά από ψυχρή συμπίεση το έλαιο Αργκάν.
Οι γυναίκες των Βερβέρων του Μαρόκο, φημισμένες για τα πολύχρωμα κοσμήματα και την ιδιαίτερη εμφάνισή τους, χρησιμοποιούν το λάδι αυτό στο δέρμα τους εδώ και χιλιετίες και είναι οι μόνες που καλλιεργούν τα δέντρα και παράγουν το θρεπτικό εκχύλισμα γνωστό και ως "χρυσός του Μαρόκο".

Πολύτιμο για την ομορφιά είναι το λάδι Αργκάν: μαλακώνει και ενυδατώνει βαθιά το δέρμα και τα μαλλιά και αποτρέπει το ξηρό, σκασμένο και ρυτιδωμένο δέρμα.
Δυναμώνει με φυσικό τρόπο τις πρωτεϊνικές δομές και προωθεί την σύσφιξη του δέρματος, βοηθώντας να αποτραπούν οι γραμμώσεις ξηρότητας και οι ρυτίδες.
Εκτός των άλλων έχει και αντιγηραντικές ιδιότητες και έτσι έγινε πρόσφατα ένα από τα θαυματουργά συστατικά στην βιομηχανία καλλυντικών.

Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε, μάλιστα περιέχει διπλάσια ποσότητα από το Ελαιόλαδο. Η βιταμίνη Ε είναι ένα ισχυρότατο αντιοξειδωτικό που διατηρεί το δέρμα απαλό και νεανικό ενώ δρα εναντίον της γήρανσης.

Αποτελεί σημαντική πηγή βασικών λιπαρών οξέων και ειδικά του ζωτικού Λινολεϊκού οξέως το οποίο δεν μπορεί να παραχθεί από το δέρμα και πρέπει να λαμβάνεται εξωτερικά. Τα βασικά λιπαρά οξέα αποτρέπουν την ξηρότητα και την γήρανση ενώ αναζωογονούν τους προστατευτικούς ιστούς και αναπληρώνουν τα υγιή κύτταρα.

Επιπλέον, το έλαιο Αργκάν περιέχει σπάνιες φυτοστερόλες που δεν απαντώνται σε άλλα λάδια, γι΄αυτό θεωρείται ένα ιδιαίτερο φυτικό έλαιο. Αυτά τα θρεπτικά συστατικά το καθιστούν απίστευτα αναδομητικό για το σώμα, το δέρμα και τα μαλλιά και καταπραϋντικό για όλα τα τμήματα του σώματος, πρόσωπο, σώμα, χέρια, νύχια, μαλλιά και τριχωτό.


Εκχύλισμα-έλαιο Jojoba


  • Ισχυρές ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες
  • Σύσφιξη του δέρματος
  • Αντιγηραντική δράση

Το έλαιο Jojoba περιέχει έναν καταπραϋντικό εστέρα παρόμοιο με τα έλαια που βρίσκονται στο εσωτερικό του σώματός μας.
Λόγω αυτής της ομοιότητας, το σώμα μπορεί να απορροφά την υγρασία του ελαίου Jojoba πολύ πιο γρήγορα και αποτελεσματικά, με αποτέλεσμα να μπορούν να μαλακώνουν και να εξομαλύνεται κάθε τύπος επιδερμίδας.
Το έλαιο Jojoba είναι επίσης πλούσιο σε βιταμίνες που ενεργοποιούν το Κολλαγόνο και γι αυτόν τον λόγο ανανεώνει και βοηθά στην σύσφιξη του δέρματος, τον περιορισμό των εμφανών γραμμώσεων και ρυτίδων και εν τέλει την νεότερη εμφάνιση.


Σπορέλαιο Σόγιας


  • Ανανέωση του δέρματος και αντοχή στον χρόνο
  • Τάχιστη και βαθεία απορρόφηση

Το έλαιο σπόρου Σόγιας εμπεριέχει μεγάλες ποσότητες πρωτεΐνης και ασβεστίου που ανανεώνουν το δέρμα, παρατείνουν την αντοχή του στον χρόνο και την νεανική του όψη.
Οι υψηλές περιεκτικότητές του σε λιπίδια επιτρέπουν την τάχιστη απορρόφησή του και την βαθειά εισχώρηση των δυναμωτικών πρωτεϊνών στην επιδερμίδα.


'Ελαιο Καρύδας


  • Αντίσταση στην γήρανση
  • Ενυδάτωση και αντιοξειδωτική προστασία

Οι αντιγηραντικές και αντιρυτιδικές ιδιότητες του έλαιου Καρύδας οφείλονται στην υψηλή περιεκτικότητα σε Μαγνήσιο, σε συνδυασμό με μέτρια ποσότητα Ασβεστίου.
Αυτός ο συνδυασμός δημιουργεί ένα πλούσιο έλαιο το οποίο βοηθά να περιοριστούν τα σημάδια της γήρανσης της επιδερμίδας.
Το έλαιο Καρύδας προστατεύει επίσης το δέρμα και τα μαλλιά από την ξηρότητα και μετριάζει την απώλεια πολύτιμων πρωτεϊνών από την τρίχα, ενώ έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και αναζωογονεί το ευαίσθητο, ταλαιπωρημένο ή γηρασμένο δέρμα.


Πυρηνέλαιο Βερίκοκου


  • Πλούσιο σε Βιταμίνες
  • Υψηλή αντιοξειδωτική προστασία

Αυτό το δυναμωτικό, θρεπτικό έλαιο περιέχει υψηλά ποσοστά σε αντιοξειδωτικά και είναι πλούσιο σε Βιταμίνες Α, C, και Ε με αποτέλεσμα να βελτιώνει την γενική εμφάνιση και την υγεία του δέρματος.


'Ελαιο Αβοκάντο


  • Μαλακτικές ιδιότητες
  • Αναδόμηση της επιδερμίδας
  • Εξάλλειψη σκοτεινών κηλίδων στο δέρμα

Αυτό το ισχυρό ανασυστατικό έλαιο είναι μία ακόμη δύναμη της Φύσης.
Είναι πλούσιο σε βιταμίνες και στερολίνες, οι οποίες προστατεύουν την κυκλοφορία των λευκών αιμοσφαιρίων, αποτρέποντας και αναστρέφοντας την εμφάνιση των "σκοτεινών κηλίδων" στην επιδερμίδα.
Υψηλές συγκεντρώσεις Ωμέγα 3 λιπαρών οξέων εξομαλύνουν και μαλακώνουν το δέρμα ενώ βοηθούν να αναστραφούν οι ζημιές που οφείλονται στην έκθεση στον ήλιο, στην ξηρότητα και στην γήρανση.


Βιταμίνη Ε


  • Γρήγορη απορρόφηση
  • Βαθειά αναδόμηση της επιδερμίδας
  • Αντιοξειδωτική δράση

Η Βιταμίνη Ε σε μορφή ελαίου περιέχει υψηλές συγκεντρώσεις σε λιπίδια που επιτρέπουν στο προϊόν να απορροφηθεί γρήγορα για βαθειά, αναδομητική δράση .
Πλούσια σε αντιοξειδωτικά και θρεπτικά στοιχεία, δρα ως φυσικό επουλωτικό και βοηθάει να αναδομηθούν τα κατεστραμμένα επιδερμικά κύτταρα.
Παράλληλα ελαχιστοποιεί την εμφάνιση ανομοιογενειών στην επιδερμίδα όπως ουλές, αποχρωματισμός, γδαρσίματα κ.α.