Marrakesh
 
Marrakesh για μαλλιά και δέρμα σαν μετάξι
 
ΕΛΙΞΗΡΙΟ ΜΑΛΛΙΩΝ Marrakesh Oil
ΙΣΙΩΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ Marrakesh kaHm
Σαμπουάν με Κάνναβη & Argan
Μαλακτικά και Μάσκες Μαλλιών
100% Vegan Styling
ΝΕΑ Marrakesh για 'Ανδρες
Κρέμες Προσώπου & Σώματος!
Φυτικά Λάδια Massage
Hemp Lip Balm για τα χείλη
Miracle Oil & Tattoo Tonic για τατουάζ!
Αφρόλουτρα με Κάνναβη & Argan
100% Vegan Συστατικά
Οδηγίες Χρήσης & Εφαρμογές
Γνώμες, Σχόλια, Media & Blogs
ΔΩΡΕΑΝ Δοκιμές  & Διαγωνισμοί
Για Επαγγελματίες & Κομμωτήρια
Προσφορές & Εκπτώσεις


Οδηγίες της ισιωτικής Marrakesh kaHm

Ίσιωμα μαλλιών χωρίς σίδερο με το Marrakesh KaHm:
1. Μετά το λούσιμο σκουπίστε τα μαλλιά πολύ καλά και σχολαστικά με πετσέτα.
2. Απλώστε μία μέτρια ποσότητα Marrakesh KaHm ανάλογα με το μήκος των μαλλιών σας όσο το δυνατόν ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια των μαλλιών και στις άκρες. Είναι σημαντικό να απλωθεί το προϊόν ομοιόμορφα στα μαλλιά, αλλά δεν χρειάζεται υπερβολική ποσότητα. Ξεκινήστε από το πίσω μέρος στον λαιμό (εκεί όπου οι τρίχες είναι πιο σπαστές) και συνεχίστε προς τα εμπρός. Εάν έχετε πολύ λεπτή και ταλαιπωρημένη τρίχα, συνιστάται να αφήσετε την ισιωτική για 3-5 λεπτά πρν στεγνώσετε.
3. Χρησιμοποιώντας μία επίπεδη, τρίχινη βούρτσα, στεγνώστε με πιστολάκι κατά μήκος των μαλλιών τμήμα-τμήμα, με το πιστολάκι να ακολουθεί την βούρτσα τεντώνοντας ελαφρά τα μαλλιά (όπως γίνεται συνήθως για ίσιωμα ή σχολαστικό στέγνωμα).
4. Τα ίσια μαλλιά "Brazilian look" κρατούν μέχρι το επόμενο λούσιμο. Μόλις λουστείτε, το Marrakesh kaHm εκπλύνεται από τα μαλλιά και τα αφήνει στην κανονική τους κατάσταση.


Εφαρμογές του Marrakesh Oil

Τα Marrakesh είναι πολύ αποτελεσματικά προϊόντα με συμπηκνωμένη σύνθεση, γι΄αυτό χρησιμοποιήστε τα με μέτρο!

Marrakesh Oil:
Για ενυδάτωση, όγκο και λάμψη: απλώστε μία ή δύο σταγόνες στα χέρια και απλώστε ομοιόμορφα σε στεγνά μαλλιά πριν το styling.
Για προστασία στο ίσιωμα και στο πιστολάκι και γρηγορότερο στέγνωμα: Απλώστε λίγες σταγόνες σε βρεμμένα μαλλιά πριν το στέγνωμα, ίσιωμα με σίδερο ή άλλες θερμικές εργασίες για προστασία και ένα τελειότερο αποτέλεσμα.
Για έλεγχο της ψαλίδας: απλώστε λίγες σταγόνες σε στεγνά ή βρεμμένα μαλλιά και μαλάξτε ομοιόμορφα.
Για προστασία από σκληρές συνθήκες: απλώστε λίγες σταγόνες Marrakesh Oil σε στεγνά ή βρεμμένα μαλλιά για να τα προστατεύσετε από την ξηρότητα, τον άνεμο και την σκόνη.
Για προστασία στην βαφή, στις ανταύγειες, στην περμανάντ ή στην λεύκανση: προσθέστε λίγες σταγόνες στο μείγμα για να εξασφαλίσετε μαλακτική δράση και για να γίνει πιο άνετη η εφαρμογή.
Για προστασία και ως μαλακτικό δέρματος: απλώστε μικρή ποσότητα Marrakesh Oil στο σώμα, στα νύχια, στα χέρια ή στο πρόσωπο και μαλάξτε ελαφρά. Απορροφάται αμέσως, προστατεύει και μαλακώνει το δέρμα.


Εφαρμογή των μαλακτικών Marrakesh

Τα μαλακτικά Marrakesh είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους μαλλιών και ξεβγάζονται(εκπλύνονται) μετά την εφαρμογή.

Η σύνθεσή τους επιτυγχάνει μία ομαλή μαλακτική δράση που δεν επηρηάζει το χρώμα των μαλλιών (ασφαλές ακόμη για βαμμένα ή ξανθά μαλλιά), ενώ μεγιστοποιεί την διατήρηση της απαραίτητης υγρασίας στην τρίχα.
Προσοχή: είναι συμπηκνωμένα, χρησιμοποιήστε τα οικονομικά!

Το ισιωτικό μαλακτικό Marrakesh kaHm Conditioner υποστηρίζει επιπλέον το ίσιωμα και βοηθά τα μαλλιά να παραμείνουν ίσια για περισσότερο χρόνο.
Σε συνδυασμό με την ισιωτική Marrakesh kaHm και το ισιωτικό σαμπουάν Marrakesh kaHm Shampoo βοηθάει στο ίσιωμα των μαλλιών και υποστηρίζει το ίσιωμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Φυσικά, το kaHm Conditioner ΔΕΝ ισιώνει μόνο του. Για ίσιωμα χρησιμοποιείται η ισιωτική Marrakesh kaHm.


Θεραπεία μαλλιών Marrakesh X

Το Marrakesh Χ είναι μία Θεραπεία-“μάσκα“ μαλλιών που δεν ξεβγάζεται, με αντλία ψεκασμού για ισχυρή αναδόμηση και ενδυνάμωση.
Είναι ιδανική για κατεστραμμένα ή ταλαιπωρημένα μαλλιά και για κάθε τύπο μαλλιών.

Είναι κατάλληλη για τουλάχιστον 10 χρήσεις: αναδομεί και δυναμώνει τα κατεστραμμένα, τα ταλαιπωρημένα και τα "γηρασμένα" μαλλιά, μαλακώνει και ενυδατώνει, ελευθερώνει τα μπλεξίματα και τους κόμπους, εμποδίζει την δημιουργία ψαλίδας, αποτρέπει το "φριζάρισμα" και τον στατικό ηλεκτρισμό, σφραγίζει το χρώμα των μαλλιών, επιταχύνει το στέγνωμα, ενισχύει την λάμψη των μαλλιών, προστατεύει από εξωτερικούς παράγοντες, τον ήλιο και τον αέρα, ενώ προστατεύει από την θερμότητα κατά το στέγνωμα.
Εφαρμόστε μετά το λούσιμο, αφού σκουπίστε τα μαλλιά σχολαστικά με πετσέτα. Ψεκάστε ομοιόμορφα, χτενίστε ή κάντε μαλάξεις με τα χέρια και προχωρήστε στο στέγνωμα ή το επιθυμητό styling. Δεν ξεβγάζεται.
Προσοχή: είναι συμπηκνωμένη, χρησιμοποιήστε το οικονομικά!


Οδηγίες των Edible Massage Oils

To Edible Massage Oil είναι υψηλής ποιότητας επαγγελματικό λάδι μαλάξεων (massage), 100% φυτικό και vegan.
Εισχωρεί σωστά στο δέρμα έτσι ώστε να γλυστρούν τα χέρια άνετα και ενυδατώνει το σώμα παρέχοντας τις ευεργετικές ουσίες των φυτικών ελαίων αλλά χωρίς να αφήνει υπολείμματα ή να λαδώνει.
Είναι άριστο και για την καθημερινή περιποίηση και ενυδάτωση όλων των τύπων δέρματος, δρα ευεργετικά και στους υποδόριους ιστούς και βελτιώνει την επιδερμίδα.
Μπορεί να γλείφεται αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ: δεν προορίζεται για κατάποση σε μεγάλη ποσότητα. Προορίζεται για εξωτερική χρήση.

Βασικές αρχές μαλάξεων (massage):
οι τεχνικές μαλάξεων επιλέγονται ανάλογα με την κατάσταση του σώματος και το επιθυμιτό αποτέλεσμα. Είναι προτιμότερο να απευθυνθείτε σε επαγγελματίες θεραπευτές που θα προσαρμόσουν την τεχνική στην δική σας περίπτωση.
Η πιο διαδεδομένη τεχνική του Σουηδικού Massage με στόχο την χαλάρωση εφαρμόζεται σε γενικές γραμμές ως εξής:
1. Ξεκινήστε με ελαφρές, αργές και χαλαρωτικές θωπείες (effleurages) στις μεγάλες επιφάνειες του σώματος προετοιμάζοντας το δέρμα και το σώμα και εφαρμόζοντας το λάδι που επιλέξατε. Δυνατότερες κινήσεις με ελαφρώς μεγαλύτερη πίεση προετοιμάζουν και χαλαρώνουν τους μύες περισσότερο.
2. Η πίεση των μυών ανάμεσα στον αντίχειρα και τον δείκτη (petrissage, «ζύμωμα») γίνεται εναλλάξ με το δεξί και το αριστερό χέρι και εφαρμόζεται σε μεγάλους, κιλυνδρικούς μύες όπως οι τετρακέφαλοι και οι δικέφαλοι των ποδιών, οι μύες του βραχίονα ή των ώμων.
3. Σε τοπικούς «μπλοκαρισμένους» μύες ή «κολλημένους» ιστούς εφαρμόζονται τοπικές αντρίψεις (friction) κυκλικά στο προβληματικό σημείο ή κατά μήκος των μυών, συνδέσμων ή ιστών. Σε αυτές οι κινήσεις απαιτείται προσοχή έτσι ώστε να ελευθερωθούν οι ιστοί χωρίς να τραυματιστούν (εάν δεν είστε σίγουροι για την εφαρμογή απευθυνθείτε σε επαγγελματία θεραπευτή).
4. Ολοκληρώστε το μασάζ επαναλαμβάνοντας τις αργές θωπείες για χαλάρωση.


Οδηγίες χρήσης Hemp Lip Balm

To Hemp Lip Balm είναι 100% φυτική προστασία για τα χείλη.
Διατηρεί τα χείλη μαλακά, ενυδατωμένα και προστατευμένα ακόμη και στις πιο σκληρές συνθήκες. Περιστρέψτε τον κοχλία στο κάτω μέρος του κυλίνδρου ανάλογα με την ποσότητα που χρειάζεστε κάθε φορά και μετά την εφαρμογή ξεβιδώστε και κλείστε το καπάκι. Μόνο για εξωτερική χρήση.
Επίσης μπορείτε να το εφαρμόσετε και σε σημεία του δέρματος ή του προσώπου που ταλαιπωρούνται από τις εξωτερικές συνθήκες, όπως η μύτη, τα αυτιά ή το δέρμα της εξωτερικής πλευράς των χεριών.